در تاریخ دوشنبه ۷ آبان ماه ، مدیر عامل محترم شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان جناب مهندس سید حسن موسوی به همراه معاونت محترم کشاورزی جناب دکتر کرملاچعب ، به منظور بررسی مراحل برداشت نیشکر و ادوات اعزامی این کشت و صنعت ، از شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه بازدید به عمل آوردند . این بازدید به طور مشترک با همکاران کشت و صنعت نیشکر امیر کبیر انجام شد.
این بازدید ، با استقبال گرم مسئولان و کارکنان محترم شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه همراه بود . مدیر عامل و معاونت محترم کشاورزی با حضور در مزارع نیشکر، از نزدیک با فرآیند مکانیزه برداشت بازدید و به تبادل نظر با عوامل اجرایی آن کشت و صنعت پرداختند.
در تاریخ ۷ آبان ماه ، مهندس درخشان زاده، معاون بهرهبرداری صنعتی و فرآوردههای جانبی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به همراه جناب مهندس لویمی ، معاون محترم صنعت و سایر مدیران بخش صنعت ، از مراحل مختلف فرآیند استحصال شکر و فعالیتهای صنعتی در این شرکت بازدید به عمل آوردند . هدف از این بازدید، بررسی روشهای کاری همکاران، دستگاه ها ، سیستم ها و ارزیابی کیفیت و تناژ تولیدی شکرخام و قهوه ای بود.
در آغاز این بازدید، هیات محترم با حضور در بخشهای مختلف کارخانه شکر ، از نزدیک نظاره گر روشهای کاری کارکنان بخش صنعت شدند . مدیران کارخانه به تشریح مراحل مختلف فرآیند استحصال شکرخام پرداختند و تخصصها و روش های کاری مختلف همکاران در این حوزه را تشریح نمودند . بازدید از خطوط تولید، به بررسی دقیق فرآیندهای استخراج شکر اختصاص یافت.
در خلال این بازدید، جناب مهندس درخشان زاده به بیان توصیههایی در جهت بهبود فرآیند تولید شکر پرداخته و بر لزوم بهینهسازی روشهای استخراج تأکید کردند و پیشنهاداتی برای کاهش ضایعات و افزایش کیفیت محصول نهایی ارائه نمودند .
همچنین، ایشان به اهمیت آموزش مداوم و ارتقاء مهارتهای فنی کارکنان در راستای افزایش بهرهوری و کیفیت بهتر تأکید کردند.
سایر همکاران نیز نظرات و تجربیات خود را در این باره بیان و به تبادل نظر در خصوص فرصتهای موجود در فرآیند تولید پرداختند. این تبادل نظرها به شناسایی نقاط قوت و استفاده مناسب از ظرفیت ها در فرآیند تولید بهتر کمک شایانی می نماید.
در پایان بازدید، جناب مهندس درخشان زاده از کیفیت محصول نهایی شکر تولید شده رضایت خود را ابراز کردند و از همکاران به خاطر تلاشهایشان قدردانی نمودند. ایشان تأکید کردند که استمرار این تلاشها و بهبود مستمر در فرآیندها، نقش بسزایی در موفقیت این شرکت خواهد داشت.
این جلسه با حضور مدیر عامل محترم جناب مهندس سید حسن موسوی، معاونت محترم صنعت جناب مهندس لویمی، مدیر محترم فنی و مهندسی جناب مهندس بیت نصر و سایر همکاران شاغل در این بخش تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه، جناب مهندس موسوی ضمن خوشامدگویی به حاضرین، به اهمیت نقش بخش فنی و بازرسی در پیشبرد اهداف و موفقیتهای شرکت اشاره و بیان نمودند که کار تیمی و همدلی در این بخش منجر به دستیابی به نتایج مطلوب و پیشرفتهای چشمگیر در پروژهها شده است ، ایشان توانمندیهای فنی و حرفهای همکاران را برشمرد و بر اهمیت ارتقاء مستمر دانش و مهارتهای آنان تأکید و از تمامی تلاش ها و زحمات پرسنل تقدیر و تشکر کردند.
در انتهای جلسه، به پاس قدردانی از تلاشهای مستمر و خستگیناپذیر همکاران، از دو نفر از همکاران برجسته در بخش فنی و مهندسی آقایان غلامرضا صراف پور و عقیل چنانی تقدیر به عمل آمد و لوح یادبودی به آنها اهدا گردید . این اقدام نمادی از احترام و قدردانی مدیران از زحمات و تعهد پرسنل در راستای بهبود و پیشرفت شرکت خواهد بود.
در عصر حاضر، حفظ ایمنی نیروی انسانی به عنوان یکی از ارکان اصلی موفقیت سازمان ها شناخته می شود. به ویژه در حوزه های صنعت ، کشاورزی و حوزه های اجرایی در کشت و صنعت که توجه ویژه به این مقوله می تواند ضمن جلوگیری از حوادث موجب کارایی و کیفیت عملکرد بهتر کارکنان گردد.
در همین این راستا ، جلسه ای با محوریت هم اندیشی در جهت ارتقا ایمنی در کارخانه و حفظ و صیانت از نیروی انسانی به پیشنهاد و میزبانی معاونت محترم صنعت و حضور مدیریت های محترم تولید، دفتر فنی ، ابزار دقیق ، انرژی ، مکانیک ، کنترل کیفیت و مدیریت HSEE در شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان برگزار شد.
در این جلسه با توجه به پیچیدگی ها و خطرات ناشی از فعالیت های صنعتی ، جمع حاضر با بیان و پیش بینی خطرات احتمالی ، پیشنهادهایی را ارایه داده و راهکارهای مدیریتی و موثری در جهت حفظ ایمنی در کارخانه و پرسنل عزیز در شرکت مطرح و صورتجلسه گردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان ، از تاریخ ۲۰ مهرماه کشت دانه روغنی کلزا به عنوان یکی دیگر از محصولات استراتژیک آغاز شده است . این برنامه در سطحی بالغ بر ۱۵۰ هکتار انجام و پیشبینی میشود روند کشت تا تاریخ ۱۰ آبان ادامه داشته باشد. انتظار میرود برداشت این محصول با عملکردی بالغ بر ۲/۵ تن در هکتار صورت گیرد، که میتواند به تأمین نیاز داخل کشور کمک شایانی نماید ، علاوه بر این ، مدیریت فعالیتهای اقتصادی غیر نیشکری شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در نظر دارد کشت ۵۰۰ هکتار گندم را تا تاریخ ۱۵ آذرماه به پایان رساند. این اقدام در جهت تأمین نیازهای کشور برای مصارف داخلی و حفظ خودکفایی در تولید این محصول استراتژیک و همچنین تأمین آرد مصرف این کشت و صنعت برنامهریزی شده است ، ایشان در این خصوص تأکید کرد: «امسال برای اولین بار با استفاده از تمامی امکانات و ظرفیتهای شرکت، شامل : نیروی انسانی و ماشینآلات ، فرآیند مذکور به صورت گسترده انجام میپذیرد.»
شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان با برنامه ریزی های صورت گرفته در نظر دارد همانند سالهای گذشته در تولید گندم در بین سایر کشت و صنعت های نیشکر رکوردار باشد و در همین راستا با جدیت به دنبال افزایش بازدهی و تنوع کشت محصولات خود بوده و امیدوار است که با این اقدامات به تأمین بیشتری از نیازهای کشور و ارتقاء سطوح خودکفایی کمک شایانی نماید .
به فرمان حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، کارکنان شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ به فراخوان به مقاومت و یاری مظلومان فلسطین و لبنان لبیک گفتند. در این راستا، حجتالاسلام بحرانی، مشاور فرهنگی شرکت، در مراسمی پرشور از مسئولیت مسلمانان در حمایت از همکیشان ستمدیده سخن گفت و بر اهمیت عدم سکوت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
کمیته فرهنگی شرکت نیز با صدور نامهای از بخشهای کشت و صنعت درخواست نمودند تا برای جمعآوری کمکهای مالی به مظلومان فلسطین و لبنان اقدام کنند . این درخواست موجب فعالیت مضاعف پرسنل محترم شرکت برای تشویق کارکنان به مشارکت در این حرکت شد.
پس از سخنرانی حجتالاسلام بحرانی، مدیرعامل محترم جناب مهندس سید حسن موسوی و سایر مسئولان در جمع کارکنان حضور یافته ودراین پویش شرکت نموده وازپرسنل محترم تشکروقدردانی نمودند. کارکنان با اشتیاق و ایمان، برای کمکهای مالی به این مظلومان صف کشیدند، این شور و اشتیاق نشاندهنده عزم راسخ و عشق آنان به کمک به مظلومان و حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
این روز تاریخی موجب تجدید پیمان با آرمانهای انقلاب و تأکید بر مبارزه با ظلم و حمایت از مقاومت اسلامی شد. همه شرکتکنندگان با ایمان به اینکه هر قدمی در این مسیر، گامی به سوی عدالت و آزادی است، به پا خاستند.
به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان، جلسهای با هدف معرفی و تقدیم اعتبارنامه به نمایندگان کارگری این شرکت در تاریخ دیروز ۲۱ مهرماه برگزار گردید . این جلسه با حضور مدیر عامل محترم شرکت، مدیریتهای محترم منابع انسانی، مالی و حراست و با حضور جناب آقای شالوئی ، رئیس محترم اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خرمشهر، تشکیل برگزار گردید .
در ابتدای جلسه، مهندس سید حسن موسوی، مدیرعامل محترم به اهمیت وظیفه ارج نهادن به مقام کارگر اشاره و لزوم ایجاد ارتباط پایاپای و صحیح میان حوزههای ستادی و کارگران تأکید کردند.
ایشان بیان داشتند که یکی از مهمترین وظایف نمایندگان کارگری، تسهیل این نوع ارتباط است که میتواند به درک بهتر و همکاری مؤثر بین طرفین منجر شود.
جناب آقای شالوئی نیز در این جلسه با قدردانی از تمامی ارکان شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان به خاطر حفظ ارزشها و احترام به مقام والای کارگر، خاطرنشان کردند که صنعت با کار و کارگر معنا پیدا میکند. ایشان همچنین به منتخبین کارگری شرکت نکاتی را ارائه دادند که میتواند به ارتقاء بهرهوری و بهبود فضای کاری کمک شایانی نماید .
در پایان جلسه ، اعتبارنامه آقایان فرزاد ایاران و هاشم ساعی نسب به عنوان منتخبین کارگری شرکت تقدیم شد و بدین ترتیب از تاریخ ۲۱ مهرماه رسماً فعالیت خود را آغاز کردند .
این اقدام در راستای تقویت نقش نمایندگان کارگری و ایجاد ارتباط مؤثرتر میان کارگران و مدیریت شرکت تعبیر میشود . جلسه در فضایی مثبت و سازنده برگزار شد و حاضرین بر همکاری مشترک در راستای پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر شرکت تأکید کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان ، همزمان با آغاز عملیات برداشت نیشکر در کشت و صنعت های هفتگانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، آیین شکرانه برداشت نیشکر در تاریخ امروز ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور مدیرعامل ، معاونین ، مدیران و پرسنل فعال در مزرعه ۶۰۷ چپ از مزارع تولید دوم و در محیطی معنوی و صمیمی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیات کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران ، نیایش " حمد الشاکرین " توسط حجت الاسلام و المسلمین سید سجاد موسوی ، مراسم را رنگ و بوی عرفانی بخشیدند و فضایی روحانی برای حاضرین فراهم کردند.
در ادامه مراسم ، مهندس موسوی مدیر عامل محترم شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان با عرض سلام و خسته نباشید به حاضرین ، سخنرانی خود را آغاز کردند. ایشان با اشاره به برداشت موفقیتآمیز سال گذشته فرمودند : "به حول قوه الهی ، سال گذشته برداشت خوبی را داشتیم و امیدواریم که کماکان این روند با تلاش و همت شما بزرگواران ادامه داشته باشد." این بیانات دلنشین مدیر عامل ، به حاضران شور و انرژی و انگیزه مضاعفی برای ادامه فعالیت داد.
پس از سخنرانی جناب مهندس موسوی، جناب دکتر کرملاچعب ، معاون محترم کشاورزی ، با ارائه اطلاعاتی بهروز ، اعلام کردند که امسال به لحاظ آماری ، تعداد ۲۲ عدد دستگاه هاروستر در ۴ گروه کاری مشغول به کار خواهند بود. ایشان تأکید کردند که نکات مهم و مد نظر در عملیات برداشت سال جاری شامل : اولویت سلامت تمامی پرسنل و سپس برداشت با کیفیت بالا است. دکتر کرملاچعب همچنین ابراز امیدواری کردند که انشاءالله در پایان فصل برداشت بتوانیم به بهترین رکوردها دست یابیم .
در پایان این مراسم مدیرعامل محترم به همراه سایر همکاران ، از تمامی مراحل برداشت نیشکر تا ارسال آن به آسیاب و سالن تولید شکر خام بازدید به عمل آوردند.
شایان ذکرست سطح قابل برداشت امسال بیش از ۹۶۰۰ هکتار و مدت زمان برداشت نیشکر بسته به شرایط بارندگی و آب و هوا و رطوبت خاک به مدت ۹۰ روز ( تا اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه ) ادامه خواهد داشت .
در تاریخ جمعه 20 مهرماه سال جاری، آیین رسمی شروع فرآیند بهرهبرداری از مزارع سرسبز نیشکر شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان با حضور جناب دکتر ناصری، مدیرعامل محترم شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، برگزار گردید. این مراسم به عنوان یکی از رویدادهای مهم در صنعت نیشکر، به منظور آغاز فصل برداشت و بهرهبرداری از مزارع نیشکر انجام شد.
در بدو ورود جناب دکتر ناصری، ایشان با استقبال گرم و صمیمی کارکنان کشت و صنعت میرزا کوچک خان همراه بود .
جناب مهندس موسوی مدیرعامل محترم در آغاز این بازدید، ضمن خوشامدگویی به دکتر ناصری و هیات همراه، گزارش مبسوطی از روند آغاز فصل برداشت در شرکت ارائه کردند. ایشان تأکید نمود که اقدامات لازم جهت آمادهسازی مزارع و تجهیزات مرتبط به خوبی انجام شده است و امیدوارند که امسال برداشت موفقی را مجددا تجربه کنیم .
پس از صحبتهای جناب مهندس موسوی، جناب دکتر کرملاچعب، معاون محترم کشاورزی شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان به ارائه گزارشی دقیق و کارشناسی پرداختند . ایشان به روند برداشت نیشکر و به کارگیری تکنولوژیهای روز دنیا در این شرکت اشاره نموده و بیان داشتند که این فناوریها به بهبود روند عملیات کشاورزی و به ویژه مراحل کاشت، داشت و برداشت نیشکر کمک شایانی خواهد بود .
در ادامه ، جناب مهندس لویمی، معاون محترم صنعت شرکت ، نیز گزارشی تجمیعی درباره مراحل انجام شده اورهال کارخانه و آمادگی کامل برای استحصال دقیق و با کیفیت بالای شکر ارائه کردند. این گزارش شامل جزئیات فنی و زمانبندی دقیق فعالیتهای کارخانه بود و نشان از برنامهریزی منسجم جهت فصل برداشت پیش رو را داشت .
در پایان مراسم، جناب دکتر ناصری از کلیه همکاران و پرسنل شاغل در شرکت قدردانی نموده و ضمن اشاره به برنامه دریافت نی از شرکت کشت و صنعت هفت تپه توسط شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان، تأکید کردند که صنعت نیشکر همواره در خدمت مردم و اقتصاد کشور خواهد بود . ایشان با شکرگزاری از خداوند به خاطر فراهم نمودن فرصت خدمتگزاری، امیدواری خود را نسبت به اینکه برداشت امسال همانند سال گذشته و حتی بهتر از آن به پیش برود، ابراز کردند.
این بازدید نشاندهنده اهتمام و توجه عالیترین ردههای مدیریتی به صنعت نیشکر و همکاریهای نزدیک بین شرکتها در این حوزه است .
با توجه به گزارشهای ارائهشده و برنامهریزیهای انجام شده، امید است که فصل برداشت امسال به موفقیت و بهرهوری بالا همراه باشد و به رونق اقتصادی منطقه و کشور کمک کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان در تاریخ چهارشنبه 18 مهرماه ، دوره آموزشی برنامهریزی و استانداردهای برداشت در شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان با حضور مدیر عامل ، معاونین ، مدیریتهای بخش کشاورزی و حراست برگزار شد.
این دوره به منظور ارتقاء دانش و مهارتهای کارکنان و پیمانکاران برداشت در زمینههای مختلف کشاورزی و تکنولوژیهای نوین طراحی ارائه گردید.
در ابتدای این دوره ، جناب مهندس سید حسن موسوی با تشکر و قدردانی از زحمات معاونت محترم کشاورزی و پیمانکاران برداشت ، به اهمیت نظم و انضباط در این فعالیت اشاره کردند و آن را از ارکان اصلی موفقیت در عملیات برداشت قلمداد کردند. ایشان تأکید کردند که رعایت نظم در فرآیند برداشت، تأثیر مستقیمی بر کیفیت و زمانبندی کار دارد.
در ادامه ، دکتر کرملاچعب معاون محترم کشاورزی به آموزش و تشریح مفاد قرارداد با پیمانکاران پرداختند و به معرفی سیستمها و تکنولوژیهای جدیدی که در فصل برداشت به کار گرفته شده است، اشاره کردند. ایشان همچنین به مبحث پاداش به پیمانکاران منضبط و تابع قوانین شرکت پرداختند و بر اهمیت این موضوع در بهبود کیفیت کار در زمان برداشت با حفظ روحیه همدلی و همکاری تأکید کردند.
از مهمترین تکنولوژیهای به کار رفته در دوره برداشت سال جاری میتوان به نصب سیستم جیپیاس برای رعایت نظم و انضباط در ثبت تردد و حضور و غیاب پیمانکاران در مزارع اشاره کرد . این سیستم به بهبود مدیریت و نظارت بر فعالیتهای برداشت کمک شایانی خواهد کرد.
علاوه بر این، شروع به کار سیستم بارنامه الکترونیکی و توضیحات مربوط به آن جهت آنالیز دقیق امور حمل نی و تناژ دریافتی سبدها نیز از دیگر مباحث مطرح شده در این دوره بود. این سیستم به پیمانکاران و مدیریت کمک میکند تا اطلاعات دقیقتری از فرآیند برداشت و حمل و نقل محصولات داشته باشند و در نتیجه، کارایی و بهرهوری را افزایش دهند.
این دوره آموزشی با هدف بهبود فرآیندهای برداشت و ارتقاء کیفیت کار در شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان برگزار شد و امید است که با به کارگیری تکنولوژیها و استانداردها روز جهان، شاهد پیشرفتهای چشمگیری در این حوزه باشیم.