معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، در بازدید از روند استحکام‌بخشی سیل‌بند روستاهای بخش شعیبیه شوشتر، از نزدیک در جریان اقدامات اجرایی این طرح قرار گرفت

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، در بازدید از روند استحکام‌بخشی سیل‌بند روستاهای بخش شعیبیه شوشتر، از نزدیک در جریان اقدامات اجرایی این طرح قرار گرفت.

در این بازدید، مردم این مناطق در دیدار و گفتگو با سید مهران علم‌الهدایی، با قدردانی از اقدامات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در احداث و استحکام‌بخشی سیل‌بند منطقه، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های حفاظتی برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی تأکید کردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان نیز ضمن اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی در اجرای این طرح اظهار کرد: عملیات استحکام‌بخشی سیل‌بندهای این مناطق با همکاری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و سایر دستگاه‌ها در حال انجام است.

بر اساس این گزارش، اقدامات توسعه نیشکر در این حوزه، علاوه بر کاهش آسیب‌پذیری مناطق روستایی، به حفاظت از اراضی و تولیدات کشاورزی، پایداری اقتصاد روستایی و صیانت از امنیت غذایی کمک می‌کند.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با تأکید دکتر علیرضا کاظمی، مدیرعامل این شرکت، از زمان صدور هشدارهای هواشناسی درباره بارش‌های سنگین پاییز و زمستان، احداث، ترمیم و ایمن‌سازی بیش از ۲۶۰ کیلومتر سیل‌بند در مناطق و روستاهای پیرامونی را در دستور کار قرار داده است.